Permanente haller

Våre permanente haller fåes i breddestørrelse 8, 10, 12, 14 og 16 meter. Lengden bestemmer du selv. Vi har snølast og vindberegninger på alle, untatt 16 meter.

Hallene er enkle å sette opp, og blir fraktet til din byggeplass som byggesett. Vi følger opp med standard grunnmurtegninger som er lette å forstå. Her er det også rom for forandringer, også som vi kan være behjelpelige med.

Fleksibiliteten er stor. Vanligvis blir buene støpt i fundamenter i henhold til fundamenttegningene. Vi kan også bestille fotplater på buene, som kan skrus ned i betong eller tresvill.

Platene er hvite innvendig, slik at hallen blir lys og trivlig. Imidlertid kan vi også skaffe lysplater som gir ekstra lys. Hallene kan bestilles i forskjellige farger. (Se fargekart). Du velger fargekombinasjonen. Delt farvevalg er ofte ønsket.

Vi har levert permanente haller til forskjellige formål, og har en omfattende preferanse. Av kunder er de fleste relatert til landbruk, men vi har også levert til Plantasjen (utstilling / lagerhall), Kolo Veidekke (sand / gruslager), og mindre bedrifter over hele Norge.

Hallene blir også levert i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Island og ellers i Europa. Hallene er enkle å isolere. Vi gir deg pris på de forskjellige løsninger.

Fargekart (RAL):

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat i dag! Kontakt oss